Срокът за кандидатстване в в 18-те поред Годишни награди за отговорен

...
Срокът за кандидатстване в в 18-те поред Годишни награди за отговорен
Коментари Харесай

Удължиха срока за кандидатстване в Наградите за отговорен бизнес 2020

Срокът за кандидатстване в в 18-те подред Годишни награди за виновен бизнес 2020 се удължава, оповестяват уредниците от Българския конгрес на бизнес водачите. Поради огромния интерес към най-престижните национални оценки в региона на корпоративната обществена отговорност и устойчивото развитиеq номинациите не престават до 15 февруари, 2021 година В състезанието могат да кандидатстват всички компании със свои сполучливи и вдъхновяващи начинания в поддръжка на хората, без значение от размер и сфера на активност.

Участието в състезанието е гратис и се извършва , а номинации могат да се вършат както от компаниите, по този начин и от техните сътрудници от неправителствения бранш, информационни организации, организации за асортимент на личен състав и други

Конкурсът ще отличи публичните задължения на фирмите в шест категории:
Инвеститор в човешкия капитал Инвеститор в обществото Инвеститор в знанието Инвеститор в околната среда Маркетинг, обвързван с идея Цялостна КСО политика на малко или приблизително предприятие 
Новост в надпреварата е специфичната премия , която ще отиде при компанията с най-успешни практики за поощряване на многообразието на работното място.

Един от всички номинирани планове ще бъде отличен със  специфичната премия Еngage за принос на чиновниците към избрана идея или самодейност на компанията. На финалистите в екологичната категория БФБЛ дава неповторимия късмет да вземат участие и в Европейските бизнес награди за околна среда, на които е координатор за България. Кандидатурите се правят оценка от без значение и авторитетно жури от специалисти в разнообразни области – бизнес, цивилен организации, инстутиции, научните среди и медиите, а спечелилите ще бъдат оповестени по време на гала през март 2021 година С присъединяване си в Наградите фирмите се включват и в националната КСО платформа, която БФБЛ поддържа на уеб страницата си с стратегии и начинания за отговорно и стабилно развиване, реализирани през годините в България.

Списание " Мениджър " е измежду главните медийни сътрудници на премиите.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР